Bygga varumärke

Ett varumärke är de värden som din omgivning förknippar med ditt företag. Vi kallar det "ryktet", ditt ansikte utåt. De flesta kunders köpbeslut tas helt baserat på varumärkeskännedom. Ett okänt varumärke har svårare att sälja, ett känt och starkt varumärke säljer av sig självt. Vi hjälper ert företag att bygga varumärke.

I dagens digitala värld och med datadrivna affärer är det viktigare än någonsin att ha koll på sitt varumärke. Vi tar våra kunder i rätt riktning med den varumärkesutveckling som behövs för att positivt påverka deras kunders köpbeslut och sin position på marknaden.

Tillsammans med vår kund skapar vi ett unikt värde i företagets eget varumärke som bidrar till att skapa det positiva "ryktet". Det viktigaste i dagens kraftiga konkurrens, speciellt i digitala kanaler är att få kunden att förstå varför dom ska köpa av dig istället för alla andra. Prata inte produkt, prata om ditt företag, er story, berätta varför ni gör det ni gör.

Exakt vad som stärker ett företags varumärke finns inget facit till. Vi skräddarsyr alltid alla våra projekt, vilket gör att vi alltid erbjuder kundanpassade aktivitetsplaner och strategier. Vi erbjuder även utbildningar inom marknadsföring där man själv kan lära sig mer om hur olika typer av marknadsföring fungerar.

Resan till att bygga varumärke

Våra varumärkesstärkande aktiviteter börjar alltid med en strategiworkshop, där vi går igenom vilka möjligheter och svårigheter vi har framför oss.

Idag ökar utbudet av både varor och tjänster hela tiden. Därför blir varumärket en allt viktigare del av företaget. Ditt varumärke, ditt "rykte" är helt avgörande för dina mål och resultat. När du ska arbeta upp ett starkt varumärke så är ett viktigt steg att skydda och registrera varumärket. På så sätt hindrar du andra från att använda sig av varumärket och sätta käppar i hjulet för dig. Varumärkesskyddet ger dig ensamrätt, vilket betyder att ingen annan har rätt att använda sig av ditt varumärke för sina varor och tjänster eller i sin marknadsföring. Vi har mycket erfarenhet av varumärkesskydd så ta gärna hjälp av oss när företaget ska bygga varumärke.