Löpande avtal för marknadsföring

På vår byrå har vi tagit fram ett koncept för de företag som vill satsa ordentligt på sin marknadsföring, både analogt och digitalt. Vi skriver ett löpande avtal för marknadsföring och löpande support årsvis baserat helt och hållet på kundens behov. Något att tänka på gällande marknadsföring generellt är att marknadsföring långsiktigt inte ska kosta pengar, den ska generera pengar. Vi vet att många företag hellre sprider ut kostnader än att ta större investeringar, så därför har vi tagit fram detta kundanpassade koncept. Dessutom är det så otroligt viktigt med löpande aktiviteter inom sin digitala marknadsföring för att bygga ett starkt varumärke och skapa engagemang hos de potentiella och befintliga kunderna.

Varför löpande avtal för marknadsföring?

Fördelen för vår kund är att denne med vår hjälp får en genomgående smart marknadsföring under hela året, man slipper tänka lika mycket själv men vet samtidigt att en professionell byrå jobbar kontinuerligt för förbättring och konvertering samtidigt som man erhåller löpande rapporter på hur det går. En annan fördel med löpande avtal för marknadsföring är att man kan sprida ut kostnaderna jämnt över hela året - något som få byråer erbjuder.

Vi träffas ofta, månadsvis eller kvartalsvis, där justeras vid behov aktivitetsplanen efter ändrade behov. Se oss som den externa marknadsavdelningen, där du till en extremt låg kostnad får tillgång till ett helt team av experter, eller som en produktions och leveranspartner till den befintliga marknadsavdelningen.

Vad kostar löpande marknadsföring?

Exakt vad det kostar är en av få saker vi kan svara direkt på. Alla kunder är helt unika och alla har olika behov. Priset avgörs genom kundens budget tillsammans med våra rekommendationer och vi möts alltid vid den första kontakten. Vi har löpande avtal för marknadsföring som passar till små, medelstora och stora företag så hör av dig, vi visar gärna hur smart det kan bli!