Marknadsföringsstrategi som fungerar

Idéer med mera är en byrå som erbjuder företag marknadsföringsstrategi och tjänster inom digital marknadsföring. Vi är med från första idé till uppföljning av resultatet. Vad som sker däremellan avgör du och företagets budget.

Våra beslut tas nästan uteslutande baserat på riktig data, våra tjänster och lösningar bygger på research, stor kreativitet och affärsmässighet. Vårt mål är i alla lägen att våra kunder skall få så bra ROI (return on investment) som möjligt för pengarna men också att bygga varumärke. Fler och fler företag är osäkra på vad som egentligen fungerar inom marknadsföring idag - därför blir vi kontaktade. Vi har över 160 nöjda under i vår portfölj, vilket gör att vi har fått en värdefull erfarenhet från många olika branscher. Det hjälper oss att ge bättre rekommendationer. När vi får vara med att göra en marknadsföringsstrategi för företaget är vi väldigt säkra på att det ger bra resultat.

En annan del som gör att vårt samarbete lyckas är vår nära kontakt till kunden. Vi tror på att alltid finnas nära, både fysiskt och via mail, telefon och chatt. När du behöver oss så finns vi där. Det är viktigt för oss att du känner vårt engagemang och att vi är med dig hela vägen till målet samt att vi hjälper er att skapa försäljning.

Marknadsföringsstrategi börjar med en Workshop

Det viktigaste för oss i samarbetet med våra företagskunder är att vi får en stor förståelse för vilka våra kunder är. Vi skriver alltid sekretessavtal med våra kunder, vilket gör att man som kund alltid kan känna sig trygg med vad man säger till oss. För oss är det viktigare att veta era mål tre år fram i tiden än om ni vill ha en grön eller blå hemsida. Under en workshop möts vi under en kreativ och öppen dialog, där vi med vår erfarenhet driver frågeställningarna samtidigt som vi är lyhörda. Efter workshopen har vi fått en bra bild över vilka mål, utmaningar, lösningar, tidsplaner och arbetsfördelningar som skall göras. Nu börjar vi att ta fram en marknadsföringsstrategi.

Användarupplevelsen är det absolut viktigaste för en lyckad digital produktion. Det är helt avgörande för om besökaren stannar kvar på sidan, konverterar och återkommer till webbplatsen. Vi utgår alltid från användaren och dess behov när vi planerar och genomför digitala produktioner.

Det är viktigt att budgetera för vidareutveckling av webbplatsen eller löpande arbeten med marknadsföring efter den initiala lanseringen. En webbplats eller marknadsföring blir aldrig klar utan måste vara uppdaterad för att sticka ut. Här kan vi vara drivande.

Vi är en fullservicebyrå

Fördelen med att ha en fullservicebyrå som partner är att man enkelt för hjälp med allt inom marknadsföring. Man kan jämföra det med att ha en egen marknadsavdelning på företaget, men lika gärna som ett bollplank eller en produktionsavdelning till en befintlig marknadsavdelning. Vi gör allt från kampanjer till omprofilering, sökmotoroptimering, innehållsproduktion eller en säljande hemsida. Många av våra kunder väljer att ha löpande avtal för marknadsföring via oss.