Utbildningar inom marknadsföring

Vi på Idéer Med Mera erbjuder företag och organisationer skräddarsydda utbildningar inom marknadsföring, både traditionell och digital marknadsföring. Under utbildningen kan man lära sig att utveckla företagets varumärke och företagets kommunikation ut mot marknaden med hjälp av många olika digitala kanaler. Vi erbjuder miniföredrag och workshops med intressanta teman, både i våra egna lokaler på Kungsgatan 20 i Enköping och i externa lokaler, exempelvis vid ett event eller kick-off.

Även om vi älskar att hjälpa våra kunder löpande med allt inom marknadsföring och webb så är det alltid bra att våra kunder lär sig att bli bättre, på så vis kommer ofta kunden på nya ideer hur denne kan förbättra företagets marknadsföring, som inte hade kommit utan kunskapen kunden fått med sig från utbildningen.

Vi erbjuder utbildningar inom marknadsföring

  • Att stärka företagets varumärke
  • Att utveckla företagets Logotyp och grafiska profil
  • Grafisk form
  • Kommunikation
  • Exponering
  • Sociala medier
  • Webb och digitala lösningar
  • Video och Foto

Våra utbildningar skräddarsys oftast till företaget baserat på personalens unika behov. Ibland tar vi även in intressanta externa samarbetspartner med olika bakgrund och vi ser att intresset idag är stort för att utvecklas och lära sig mer. Fråga oss gärna om ni har ett kommande event, vi berättar gärna mer om det vi älskar - digital marknadsföring.

Vår interna utbildning

Det som gör att vi är så bra på det vi gör är inte bara att vi brinner för digital marknadsföring. Vi försöker alltid att vara pålästa inom det senaste från vår bransch men vi går ofta på utbildningar vi också. Som exempel så är vi certifierade av Google för Adwords-annonsering och vi går alltid på de utbildningar som Google erbjuder sina byrå-kunder. Utöver det lär vi oss av varje ny kund vi får, idag har vi över 160 kunder i olika branscher, så vår kunskap är bred.

Hör gärna av dig till oss så kan vi boka in ett förutsättningslöst möte om utbildningar inom marknadsföring! Bli ett digitalt proffs du också, antingen själv eller genom oss!