Filmproduktion tar dig till nästa nivå

Vår filmavdelning längtar efter att få sätta tänderna i din nästa film. För hemsidan, TV, sociala medier eller kanske en inspirationsfilm. Tillsammans med dig vill vi göra filmerna som tar dig till nästa nivå och som dina kunder kommer att älska.

Tänk smart

För att stärka ditt varumärke och synas i digitala kanaler är film ett av de absolut bästa sätten.

Filmproduktion för sociala media är jämfört med textinlägg eller foton helt oslagbart. Det viktigaste är att man skapar ett bra innehåll och ett genomtänkt budskap.

Om du dessutom integrerar filmen smart på exempelvis Facebook eller Instagram så har du garanterat en viral spridning till din önskade målgrupp.

Film för social media

Här är ett bra sätt att tänka strategiskt för din målgrupp redan från start. Korta kärnfulla inlägg som beskriver en specifik gren inom just din verksamhet.

Här gör man med fördel flera filmer som ingår i en längre välplanerad strategisk kampanj.

Vi har kunskapen om hur du ska tänka inom sociala medier. En extra ”boost” i form av annonsering gör att filmproduktionen kan få den spridning som du bara kunnat drömma om.

Reklamfilm

Vill du tänka lite större och mera tv reklamfilm så är det klokt att fokusera på en längre och mer dramaturgisk historia.

Att arbeta med storytelling är något som fungerar väldigt bra och det finns många goda exempel historiskt sett. Här är också ett utmärkt tillfälle att tänka utanför boxen.

För oss finns inga begränsningar i storlek på produktionen. Vi förmedlar hela kedjan från idé till färdig reklamfilm. Allt för att du ska stärka ditt varumärke och tjäna mera pengar.

Inspirationsfilm

Vill du förmedla en känsla, ett väldigt specifikt budskap eller bara berätta om din förträfflighet framför kameran? Då är kanske en inspirationsfilm något som vi ska hjälpa till med.

Att beskriva arbetet kring en produkt eller vad som gäller för en speciell tjänst är inspirationsfilmens verkliga styrka.

Snyggt förpackad med din personliga touch och förverkligad av oss.

Låt oss visa vad vi går för.

Kunder vi gjort film åt:

Läs mer om våra tjänster: