fibo-logotyp

Vi är stolta över vår kund:

Fibo Group

Fibo är en global leverantör av vattentäta väggsystem. Deras produkter används istället för kakel och har stora fördelar både för slutkonsument, hantverkare och byggproffs. Det går snabbare än att kakla, det blir billigare och det finns otroligt mycket designalternativ – framtidens kök och badrum.

Vi är Fibos externa marknadsavdelning och rapporterar direkt till marknadsdirektör och koncernledning. Vi tar hand om all digital marknadsföring vilket innefattar annonsering, webb, social media och strategier för att bli nummer ett på marknaden.

Vi levererar webbplattformar för alla länder där Fibo säljs och vi har utvecklat flera specialverktyg för att hjälpa både konsumenter och proffs att välja och använda Fibo.

Vi hjälper också till med filmproduktion, både i säljande syfte men mycket med fokus att göra det enkelt för konsumenter och hantverkare genom smarta monteringsfilmer.

Vi har sedan vi fick uppdraget flerdubblat antalet följare i sociala medier och gjort att många tusen personer runtom i Sverige och Norge sett Fibos starka varumärke. Antalet besökare på webbplatsen har också ökat med flera hundra procent – och fortsätter öka månad för månad.

För att vara säkra på att alltid ha den bästa funktionen sker löpande analyser, konverteringsoptimering och vidareutveckling av webbplatserna.

Fibos svenska webbplats hittar du här: https://fibo.se

Vill du också bli en nöjd kund?