Film för social media

För att synas och stärka sitt varumärke i digitala kanaler så är film för social media ett av de absolut bästa sätten. Jämfört med andra typer av innehåll, som textinlägg eller foton, så slår film allt annat.

Engagera genom film för social media

Vet du vad det är som gör att en film för social media blir viral och sprids snabbare än tåget? Tänk efter själv en stund på vilka filmer du gillar, delar, kommenterar. Har det hänt något orättvist i världen, blev du arg, skrattade du eller kände du igen dig i en situation? Du blev berörd på något sätt, vilket är nyckeln till framgång för film i social media. Skapa ett innehåll som berör människor, som förmedlar ett varmt budskap eller ett viktigt budskap på ett roligt sätt.

Vi har bra utrustning för de flesta olika typer av filminspelningar, allt från belysning, mikrofoner, greenscreen och actionkamera till stabilisator och 360 kamera där man via Facebook eller Youtube själv kan vrida på kameran under filmens gång.

Annonsering av film för social media

För att en film ska bli viral så krävs förutom en bra genomtänkt film med ett tydligt budskap att den faktiskt integreras med också. Den ska publiceras vid den tidpunkt då flest personer inom din målgrupp är aktiva och du kan ge den en skjuts i rätt riktning genom att "boosta" eller "marknadsföra" inlägget. Gör du det till rätt målgrupp, vid rätt tid, i rätt enhet, så ökad chanserna markant för att filmen blir lyckad.

Uppmana gärna kunderna att göra något, tagga en vän, kommentera, dela. Så länge innehållet är relevant och engagerade så kommer det att hända.

Vi kan hjälpa er till en lyckad Facebook-kampanj, eller med löpande hjälp med social media som er social media partner. Hör av dig till oss och boka ett första möte där vi tillsammans kan brainstorma fram smarta idéer för att lyfta ert varumärke i digital media.