Social media partner

Ungefär 76% av befolkningen använder sociala medier, hälften av dem gör det varje dag. Det här är våra kunders kunder, era kunder. De företag som lyckas bäst i den digitala världen idag finns i sociala medier. Vi kan bli din Social Media Partner och hjälpta till att stärka ditt företags varumärke bland de kunder du vill komma närmare!

Facebook, Instagram, LinkedIn eller Snapchat?

Vilka digitala kanaler och sociala medier ni skall finnas i beror helt på vilken målgrupp ni vill nå. När det gäller närvaro i sociala medier så är det viktigt att synas på rätt ställen, men hur vet ni då vad som är bäst ställen för ditt företag? Allt handlar om den målgrupp du söker. Är dina kunder ungdomar upp till 20 år, eller företagare 40-60 år? Vi på Idéer Med Mera hjälper dig igång genom att göra en social media strategi och därefter kan vi stötta dig i det löpande arbetet, så mycket du vill.

Inlägg, bilder, film, livesändning?

Lika viktigt som målgrupp är det att göra en aktivitetsplan. Denna tar vi fram tillsammans med dig i social media strategin och ger rekommendationer på vad vi tror passar era målgrupper bäst. Blanda inlägg med filmer, engagera dina följare, få dina kunder att följa dig. Lägger du upp bilder – lägg upp snygga bilder! Instagram är perfekt för snabb publicering av bra innehåll, där kan du också direkt dela till facebook-sidan och även hemsidan.

Hur ofta och när ska jag skriva inlägg då?

Åter igen, det beror på din målgrupp och vad du vill uppnå. Du ska finnas där när dina kunder är aktiva, du ska skriva så ofta som du vill skapa engagemang och du ska bara skriva relevanta och genomtänkta inlägg för att stärka ditt företags varumärke digitalt. Detta är en del i den aktivitetsplan vi hjälper er med.

Kombinera sociala medier med webb

Ett stort plus när du jobbar med sociala media är att kombinera innehållet med din webbplats. Att besökarna ska kunna dela din hemsidas inlägg till sina sociala medier eller att du själv delar företagets webbsidor till er facebook-sida ökar dina chanser till att visa nätet att du är digitalt aktiv och det ger bra synergieffekter på din hemsida SEO – sökmotoroptimering.

Löpande hjälp som social media partner

Vi finns gärna med under en längre tid. Våra löpande avtal som social media partner är perfekt för dom företag som vill bli starka i social media, men kanske inte har tid eller kunskap själva. Vår expertis hjälper ditt företag att växa genom social media och andra digitala kanaler.