Webbyrå Enköping & Uppsala

Vi på Idéer med mera bygger webb som kommunicerar företagets varumärke och kärnvärden på ett attraktivt sätt. Våra kunder är i huvudsak medelstora företag som är i behov av en partner inom digital marknadsföring och en webbyrå i Uppsala & Enköping, men vi har även rikstäckande kunder och kunder i andra länder. Som webbyrå bygger vi våra kunders webbplatser i WordPress, världens största och mest sökmotoranpassade CMS system, det är lätt att använda och som kund binder man inte upp sig hos en leverantör.

Söker du efter en bra webbyrå i Uppsala & Enköping?

Vi strävar efter långsiktighet, därför är det naturligt för oss att sätta kunden i fokus när vi representerar vår webbyrå i Uppsala & Enköping. Vi har ett affärstänk som gör att vi alltid utgår från kundens affär - där vi genom digitala kanaler ökar kundens försäljning och får företaget att sälja mer. En webbplats ska långsiktigt inte kosta pengar, den ska generera pengar.

Navet i marknadsföringen

En webbplats är oftast navet i våra kunders marknadsföring och kommunikation. När man jobbar i flera olika kanaler, så som Facebook, LinkedIn, Instagram, betald annonsering eller traditionell marknadsföring så försöker man att driva så mycket relevant trafik som möjligt till hemsidan. Det ger många synergieffekter, inte minst för Googles ranking.

Våra tjänster inom webb

Webbdesign och användarvänlighet

Alla våra hemsidor är unika med en helt kundanpassad och skräddarsydd design där vi satt vår kunds kunder i fokus. Vad vill användaren se först? Vad är de olika målen för ett besök på hemsidan och hur kan vi snabbast ta användaren till rätt plats? En snygg design utan användarvänlighet är värdelös, en snygg design med hög användarvänlighet är en guldgruva. Om inte besökaren hittar rätt information inom sekunder så lämnar man hemsidan och provar på nästa, där vill vi inte att våra kunder skall hamna. Användarvänlighet och design görs både initialt vid produktionen men också löpande när man analyserat hemsidans trafik och ser potentiella möjligheter till förbättring.

Responsiv hemsida

Vi har aldrig levererat en hemsida som inte är fullt mobilanpassad, även kallad responsiv. Det betyder att hemsidan automatiskt anpassar sig efter skärmens storlek, oavsett vilket enhet man surfar från. En responsiv webbdesign är idag standard och vi garanterar att hemsidan presterar bra i alla moderna telefoner och surfplattor. Vi använder den senaste tekniken för att göra mobilanvändandet enkelt och på dem flesta hemsidor idag är det vanligare att man surfar från en mobil än en dator. Köp därför aldrig en hemsida som inte är fullt responsiv.

WordPress webbyrå

Vi har valt att arbeta i WordPress på grund av att det är användarvänligt, snabbt och världens mest använda publiceringsverktyg. Dessutom är det otroligt sökmotorvänligt redan från start vilket är en av dem viktigaste faktorerna idag. Eftersom WordPress byggs av utvecklare runtom i hela världen så är det alltid up-to-date och förbättras hela tiden. Vi bygger hemsidor och skräddarsyr dom i WordPress för just dina behov. Det är enkelt för dig som kund att själv gå in på hemsidan och göra förändringar och vi har en egen sidhanterare som gör uppdateringar så mycket enklare för dig som kund.

Sökmotoroptimering

En viktig del i sökmotoroptimering är laddtiden. Det ska gå snabbt att komma in på sidan, helst under 3 sekunder, då är chansen högra att besökaren stannar och att Google rankar hemsidan högre. Vi har många knep för att snabba upp en hemsida, som exempel är en stabil webbserver som har den senaste och snabbaste tekniken, men även korrekt kodade hemsidor som hanterar innehåll på rätt sätt. Hur snabb man vill ha sin hemsida är det budgeten som styr, men vi strävar alltid efter en bra grundnivå. Vi erbjuder både on-page SEO (vanlig sökmotoroptimering) och PPC (pay-per-click) vilket betyder att man betalar för att visa annonser runtom på nätet. Här finns oändliga möjligheter att synas.

Löpande analyser

När vi får ta hand om er hemsida stämmer vi ofta av hur statistiken ser ut och hur man ligger till jämfört med de mål man satt. Vi använder marknadens bästa verktyg för att ta fram värdefull statistik för dig som kund, vilket gör att vi tillsammans kan få fram nästan vilken information som helst om din besökstrafik. För att förbättra användarupplevelsen och konverteringsgraden så krävs att man gör löpande förbättringsarbete som baseras på den datan man har.

Webbutveckling

Till skillnad mot vissa andra byråer har vi egen personal som genomför vår webbutveckling. Det betyder att det aldrig finns några begränsningar i vad vi kan leverera till dig som kund. Finns budgeten hos vår kund så finns lösningen hos oss, det är vårt löfte till dig. Vår webbyrå i Uppsala & Enköping är en helhetsleverantör för webben.