Drift och säkerhet för hemsidan

Vi har två olika storlekar på drift och säkerhet för hemsidan.

Baspaketetet innehåller en grundläggande drift och säkerhet för hemsidan. Det är ett bra skydd och vi sköter samtliga uppdateringar med en garanti om att vi löser eventuella problem som uppstår. Baspaketet innehåller en backup varje natt i 7 dagar.

Pluspaketet innehåller SSL (säker anslutning), backup varje natt i 14 dagar och ett arbete från vår sida där vi vid behov justerar säkerhetsrutinerna baserat på den skadliga trafik som sker och ser till att det blir svårare och svårare att ta sig in. I pluspaketet får man också en egen tillgång till att se rapporter över besöksstatistik på hemsidan!

Oavsett om vi byggt din hemsida eller inte så erbjuder vi en snabb drift och säkerhet för hemsidan i vår moderna webbmiljö. Idag är det viktigt att man förebygger problem som ofta uppkommer på hemsidor. Vår löpande drift innehåller allt från intrångsskydd, dygnet runt bevakning, backup, snabb hårdvara och en generellt hög säkerhet.

Behöver jag drift och säkerhet för hemsidan?

Drift av hemsidan behöver alla, annars finns inte hemsidan på nätet. Vissa använder traditionella webbhotell där hemsidan ligger placerad, men nackdelen blir då att du delar plats med tusentals andra hemsidor och det är ofta en långsammare anslutning vilket kan påverka din Google-ranking negativt. Om någon annan på webbhotellet blir utsatt för en attack, så kan detta drabba din hemsida samtidigt.

En säker hemsida är vår prioritet

Vi använder oss av en dedikerad servermiljö för att säkerställa våra kunders hastighet och säkerhet. Det betyder att vi har full kontroll på hårdvaran där alla våra kunders hemsidor finns. Det minskar risken för attacker och dessutom kan vi erbjuda en högre säkerhet.

En trygg försäkring

Köper man drift och säkerhet av oss så garanterar vi att din hemsida fungerar och är säker. Om det mot förmodan skulle bli problem med hemsidan så står vi för kostnaden att få fart på den igen. Det är trygg försäkring för din hemsida.

SSL är tryggt för besökarna

Vi erbjuder våra kunder SSL, en säker anslutning. Det är viktigt då det ger en ökad trygghet för hemsidans besökare. Med SSL är hemsidan säker och allt som skickas är krypterat. Vi rekommenderar alla SSL till sin hemsida.