Webbutveckling i WordPress

När det kommer till de lite mer tekniskt krävande webbplatserna blir vi lite extra taggade. Vi älskar att vara med i komplexa projekt med unika funktioner som ingen annan redan kommit på. Vi tycker aldrig att man ska släppa en idé bara på grund av att man tror det är för svårt. Allt är möjligt och med vår expertis så stöttar vi våra kunder i både idé, research, teknisk specifikation, implementation och löpande drift. Vi levererar avancerad webbutveckling i WordPress, men kan också bygga native appar till iOS och Android om det behövs!

Idag kommer man väldigt långt med modern webbteknik, så man kan bygga appliknande webbplatser istället för att ta en större investering och bygga riktiga native appar direkt. Här kommer vi med vår erfarenhet gärna med tips på hur man bör resonera och vilken teknisk lösning som är bäst.

Avancerad webbutveckling i WordPress

Ett exempel på när man behöver mer avancerad webbutveckling i WordPress kan vara att man ska bygga en större E-handelsplattform, då kanske man inte kommer hela vägen med standardfunktioner, utan vill få en flöde i webbshopen som är helt kundanpassat. Det skulle också kunna vara så att man vill ha ett intranät eller en funktion för att hantera sina projekt på hemsidan, då är det bra att ha en partner som kan leverera även mer krävande webbutveckling i WordPress.

Ofta kan det vara svårt som kund att beställa ett mer avancerat system, vilket vi är medvetna om. Därför erbjuder vi oss att vara med under hela processen. Det gör att vår kund kan berätta om de önskade funktionerna och sedan fokusera på sitt eget viktiga arbete. Vi kan vara allt från en drivande och aktiv partner i projektet, till en mer producerande partner som bara jobbar på specifikation. Vilket upplägg vi kör tillsammans, det väljer du.